Gel slaapmasker

Waarom een gel oogmasker voor slapen?

Een gel slaapmasker kan erg fijn zijn om de ogen extra te laten ontspannen. Zo verkopen we slaapmaskers met een coolingpack. Dit coolingpack is uitneembaar en kan dus naar wens in het slaapmasker worden gestopt. De prijs van dit pack is natuurlijk in de prijs inbegrepen. Door te slapen met een oogmasker met coolingpack ontspannen je ogen en krijg je een frisse blik. Zeker voor mensen die vaak contactlenzen dragen kan dit prettig zijn, omdat de ogen hiervan geïrriteerd kunnen raken. Ook bij hoofdpijn kan het masker voor verlichting zorgen.

Voordelen van gel slaapmaskers

Gel slaapmaskers bieden een aantal voordelen die u kunnen helpen de kwaliteit van uw slaap te verbeteren. Enkele belangrijke voordelen zijn onder meer:

  1. Verlichting van vermoeidheid en stress: Door de gel in het masker kunnen uw ogen ontspannen, wat helpt om vermoeidheid en stress te verminderen.
  2. Verduistering: Gel slaapmaskers zorgen voor volledige verduistering, wat helpt om een ​​optimale slaapomgeving te creëren.
  3. Vermindering van wallen en donkere kringen: De gel in het masker kan helpen de zwelling en het uiterlijk van donkere kringen onder uw ogen te verminderen.
  4. Verkoelend effect: De verkoelende eigenschappen van de gel helpen om uw ogen te kalmeren en een gevoel van verfrissing te bieden.

Hoe werkt een gel masker?

Gebruik maken van een gel slaapmasker met coolingpack is heel eenvoudig. Je hoeft enkel het coolingpack uit het oogmasker te nemen en het een tijdje in de koelkast of in de vriezer te leggen. Als het pack voldoende is afgekoeld plaats je het weer terug in het slaapmasker. Plaats het masker op je ogen en ontspannen maar! Hoewel we spreken over een slaapmasker kun je natuurlijk op ieder moment van de dag gebruik maken van het masker om je ogen even te ontspannen. Als je bijvoorbeeld vermoeide ogen hebt van een hele dag werken met een beeldscherm, dan kan het heel fijn zijn om na werk even een kwartiertje op de bank te gaan liggen met het oogmasker op. Je zult je meteen een stuk energieker voelen.

Slaapmaskers met coolingpack van Summertime

De gel slaapmaskers die wij aanbieden zijn van het merk Summertime. De maskers zijn gemaakt van fijn, zacht materiaal voor maximaal comfort. Ze zijn gemaakt van materiaal dat geen licht doorlaat en goed aansluit bij de neus, zodat je ook in lichte omgevingen van het donker kunt genieten. De bandjes van het masker zijn volledig op maat in te stellen, zodat het altijd goed aansluit. Het is geschikt voor dagelijks gebruik. De maskers kunnen gewoon worden gewassen in de wasmachine.