Waarom met een oogmasker slapen?

Er zijn heel wat situaties te bedenken waarin met een oogmasker slapen prettig kan zijn. Dit zijn vooral situaties waarin je wilt slapen, maar waarin het niet donker (genoeg) is. In een vliegtuig of achterin de auto bijvoorbeeld. Maar ook als je geregeld nachtdiensten werkt en daarom overdag moet slapen. Het is dan vaak erg licht, waardoor je moeilijk in slaap valt. Een slaapmasker kan helpen om voldoende donker te creëren om lekker te kunnen slapen. Tegenwoordig is het met name in grote steden eigenlijk nooit meer echt helemaal donker. Er zijn altijd wel lantaarns of lichtreclames die ‘lichtvervuiling’ opleveren. Ook in dat soort gevallen is met een oogmasker slapen ideaal.

Voor wie en wanneer?

Er zijn oogmaskers voor iedereen. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen er gebruik van maken. Slaapmaskers die vooral voor onderweg worden gebruikt, worden vaak reismaskers genoemd. In principe zijn een slaapmasker en een reismasker echter hetzelfde product. Een masker kan ook prettig zijn voor extra ontspanning tijdens yoga. Bij slaapmasker.com zijn allerlei varianten maskers te vinden, die er meestal ook nog eens heel stijlvol uitzien. Zo slaap je niet alleen heerlijk, maar heb je er ook een fashion item bij.

Soorten maskers

Er zijn verschillende soorten slaapmaskers. Slaapmasker.com is de specialist op het gebied van slaapmaskers en heeft met zorg de beste maskers voor je uitgezocht. Zo verkopen we drukvrije oogmaskers voor extra comfort. Het masker drukt niet op de ogen en heeft een voorgevormde neus, waardoor er minder licht onder het masker kan komen. Voor wie een stijlvol slaapmasker zoekt zijn er superleuke, decoratieve maskers met de toffe printjes. Op zoek naar een goedkoop maskertje? Kies dan voor een budget variant. Voor extra luxe en ontspanning kies je voor een oogmasker met coolingpack of met Aloe Vera. Dat is nog eens genieten.